Anušić i Banožić: U HDZ-u nema podjela

Written by on 11/03/2021

Foto: poslovni-savjetnik.com

Nakon izlaska nekolicine članova HDZ-a iz stranke, posebice u Vukovarsko-srijemskoj županiji, potpredsjednik HDZ-a i osječko-baranjski župan Ivan Anušić te ministar obrane Mario Banožić tvrde – u stranci nema podjela, a izrazili su i uvjerenje u čvrstu pobjedu HDZ-a na skorašnjim lokalnim izborima.

U HDZ-u je inače jučer održan sastanak nakon što je, prema medijskim navodima, izbio sukoba između dvojice HDZ-ovaca Banožića i Anušića. Anušić je navodno prozvao Banožića da se nedovoljno bavi svojom županijom nakon što su stranku u kratkome roku napustili dožupan vukovarsko-srijemski Josip Dabro te nedavno izabrani predsjednik županijskog HDZ-a Damir Juzbašić. Banožić tvrdi kako je riječ o nesporazumu koji je u medijima pogrešno interpretiran, a Anušić je povukao izjavu i rekao kako se ministar ipak treba najviše baviti svojim resorom.

Što se tiče “prebjega” iz HDZ-a, Banožić je ocijenio kako je riječ o pokušaju pojedinaca da kao nezavisni kandidati ostvare određene osobne ambicije, nakon što to nisu uspjeli na unutarstranačkim izborima. 


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST