35 nam je godina tek!

Written by on 09/05/2019

Proslavili smo naš veliki i najluđi 35. rođendan uz najjače bendove i uz najbolje slušatelje. Hvala Vam za svaku čestitku, lijepe želje i nezaboravno dobru noć. Veliko hvala od svih nas sa Stojedinice.

Sve je krenulo prije više od mjesec dana. “Kada mi slavimo – vi dobivate poklone”. Podijelili smo 101 poklon i nadamo se da smo vas s njima razveselili. Uz poklone su Ifka i Šaman dijelili ulaznice za Tvornicu kulture, Renata se pobrinula za upade u Vinyl a Mićo je dijelio karte za klub Klub.

Tih mjesec dana proveli smo u euforičnom isčekivanju našeg velikog 35. rođendana. Tih mjesec dana je prošlo nevjerojatno brzo. Naša srijeda, 8. svibanj, dan D -ludilo! Od sumraka do zore, tko preživi pričat će. Nadamo se da ćete se uvijek rado sjetiti ovog partya.

https://www.facebook.com/radio101hr/videos/2329513163778442/

Za najbolji provod pobrinuli smo se i da stignu najbolji bendovi i izvođači koje svi zajedno volimo slušat.
Rođendan je započeo u 18 sati u Vinylu uz Mangroove, Kandžiju i Elemental. Bilo je predobro, raspašoj i uvertira za spektakl u Tvornici.

Oko 700 vas došli ste na proslavu našeg rođendana u Tvornicu kulture. Kao što vidite po slikama stvarno je bilo nezaboravno. A za nezaboravnu noć pobrinuli su se Orvel, Lika Kolorado, Gretta, Gatuzo, Pavel, Vatra i gost iznenađenja – Vojko V .

https://www.facebook.com/radio101hr/videos/1184512168389651/

Tvornica je gorila! Reflektori, čagica, cuga, pozitivna atmosfera i muzika – pa stvarno nam je bio sretan rođendan!

Ajmo malo skoknut do kluba Klub. Iza mixeta su s guštom i ponosno stajali naš DJ Slavin Balen i DJ Indy. Nakon njih, BUM! Jedan i jedini, najluđi i najspaljeniji Krankšvester.

Toliko se toga dogodilo tu noć. Vidjeli smo se na šanku, vidjet ćemo se opet i do tada po 101 put, živjeli !

P.S. Nismo ostarili, tek sad su pred nama najbolje godine!

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST